Om mig 


Mit navn er Marie Blaschke

Har opdrættet denne dejlige race siden 2000 og gennemgået opdrætter kursus m.m. i DKK, giver vores hvalpe den bedste start i livet, samt prøver at give de kommende nye hvalpekøber råd og vejledning i fremtiden med deres nye hund.Jeg bor i Nordjylland 20 km. fra  Aalborg.

Jeg har for tiden 1 kooiker og 1 islandske heste, 

Hundene og hestene har min  store interresse, jeg har haft 2 hunde (gadekryds) før jeg fik min første Kooiker i 1998, og hvad heste angår fik jeg først en nordbakker/araber hoppe plag i 1993 og har siden haft flere slags heste men lige nu har jeg 1 Islænder.

Jeg holder meget af dyr og natur og nyder at lave et kuld hvalpe en gang imellem.   

Jeg holder også meget af at kunne følge mine hvalpe i deres fremtid både for at se hvad det er jeg har fået ud af mit avl og hvordan deres liv evt. former sig.

Jeg går meget op i at lave nogle gode kompinationer f.eks. indavl og sundhed som jeg mener er utrolig vigtig og desuden er det vigtig for mig at mine hvalpe kommer til de rette familie og at man som hvalpekøber  har sat sig ind i hvad det er for en hund man har tænkt sig at anskaffe, evt. besøgt en Kooiker, at man kender ikke kun de gode sider af racen men også de knab så gode sider og man er instillet på at give en hvalp nogle gode rammer og opvækst , undersøg racens egenskaber inden du bestemmer dig til en Kooiker ikke kun vælge racen fordi den er smuk.

Derfor vil jeg aller helst have mødt mine mulige hvalpekøber inden min tæve for hvalpe, så vi kan få en god hundesnak.

Kooikeren er smuk , intelligent og meget agtiv så det kræver at man ved det og er indstillet på at man har tid og interresse i at arbejde med den hver dag, det er ikke en sofahund.  

Marie Blaschke
Gudumvej 42
Vaarst 
9260 Gistrup
Mobil nr. +45 22735672 
Hunde jeg mindes